Sari la conținut

HDS – Hogan Development Survey (Profilul de Dezvoltare Hogan)

Denumirea probei: HDS – Hogan Development Survey (Profilul de Dezvoltare Hogan)

Autori: Robert Hogan& Joyce Hogan

Adaptarea în România: Cristian Mihai

Descrierea probei: Profilul de Dezvoltare Hogan evaluează 11 tipare comportamentale capabile să submineze relațiile profesionale și de leadership, să reducă productivitatea și să limiteze potențialul de dezvoltare în carieră. Aceste dispoziții disfuncționale pot să afecteze acțiunile și stilul de leadership al unei persoane.

Atunci când sunt sub presiune, cele mai multe persoane vor afișa anumite tendințe contra-productive sau factori de risc. În circumstanțe normale, aceste caracteristici ar putea fi considerate puncte forte, însă atunci când o persoană este obosită, stresată sau distrasă, acești factori de risc afectează eficiența personală și erodează calitatea relațiilor cu clienții, colegii sau subordonații. Evaluarea HDS identifică tendințe comportamentale ascunse și care nu ies în evidență într-un interviu de selecție standard dar care pot avea un impact negativ asupra performanțelor.

Evaluarea HDS este deosebit de utilă întrucât oferă un feedback valoros pentru conștientizarea de sine, cheia evitării consecințelor negative asociate cu aceste tendințe. Profilul de Dezvoltare Hogan este singurul instrument adaptat pentru mediul de business care măsoară aceste tipare comportamentale disfuncționale.

Date de contact ale distribuitorului: Hart

Accesați: Metode și tehnici de evaluare și asistență psihologică