Andreea Mărgărint

Numele meu este Andreea Mărgărint, sunt psiholog  cu formare în psihoterapie Gestalt, însumând 500 de ore de formare profesională și peste 100 de ore de terapie individuală. În prezent dețin certificatul de Consilier Gestalt eliberat de Societatea de Gestalt Terapie din România și sunt în procesul eliberării atestatului de liberă practică de către Colegiul Psihologilor.

Anul acesta am fost admisă la programul de Master în Psihotraumatologie și Asistare Psihologică din cadrul Universității din București, urmând să încep cursurile în luna Octombrie 2019. Sunt dornică să învăț și să înțeleg psihologia traumei și modalitățile prin care pot asista profesional, integrând astfel aceste cunoștințe în ceea ce am învățat deja în cadrul programului de formare, abordând problematicile vieții dintr-o perspectivă holistică, punând accent pe relația dintre corp-minte-spirit dar folosind în același timp și informațiile științifice care stau la baza teoriilor și cercetărilor din psihologie și psihoterapie.  

Motivația personală este bazată pe dorința de a aduce un impact pozitiv în jurul meu și în viețile oamenilor care au nevoie de asistență psihologică, un plus de prezență, să ofer oamenilor posibilitatea de a fi în contact atât cu ei înșiși, cât și cu cei din jurul lor.

Articol publicat: