Retrospectivă și proiecte

Doi ani de la primul click iar împreună am accesat de peste 500.000 (vizualizări) acest domeniu.

Acest proiect a început precum un hobby (absolventdepsihologie.blog, dacă vă amintiți) iar sugestiile și sfaturile primite au conturat forma de astăzi.

Propunem să devenim o comunitate, un spațiu unde putem primi o îndrumare privind impasurile profesionale, unde putem împrumuta materialele disponibile iar prin contribuția dumneavoastră (implicarea în proiecte și începând cu anul viitor posibilitatea de a deveni membru și/sau voluntar) intenționăm să organizăm workshop-uri și cursuri de supervizare fără costuri financiare. O parte din obiective le-am realizat împreună, prin Biblioteca Monitorul Psihologiei puteți împrumuta cartea de care aveți nevoie iar în perioada mai-iunie apare următorul număr al revistei.

Monitorul Psihologiei are nevoie de toți colegii responsabili cărora le pasă de profesia de psiholog. Așteptăm în rândurile noastre studenți și absolvenți, psihologi cu drept de liberă practică, asociații profesionale și facultăți afiliate, persoane care doresc să fie în contact cu lumea profesională.

Cu aceste gânduri continuăm acest proiect. Trimiteți sugestii despre subiectele pe care le-ați dori abordate la office@monitorulpsihologiei.com.

Informațiile prezentate au scop informativ