Sari la conținut

Curs de formare continuă: Anxietatea la copil – conceptualizarea cazului și programe de intervenție clinică

Data: 19 martie 2022

Workshop-ul cuprinde 10 ore și se va desfășura sâmbătă, între orele 9.00-18.00 – 8 ore in direct online și 2 ore activitate individuala supervizata online.

Mod de desfășurare: online, Zoom

Cursul este autorizat de Colegiul Psihologilor din România ca formare profesională continuă și este avizat de Comitetul Director al Colegiului Psihologilor cu 10 credite profesionale.

Vor fi prezentate protocoale de diagnostic clinic validate științific, cele mai moderne instrumente de evaluare psihologică adaptate populației românești, studii de caz, model de raport de evaluare psihologică. Participanților li se vor oferi instrumente calitative de psihodiagnostic specializate (model de anamneză, scale de evaluare cu ancore comportamentale, model de interviu clinic etc.).

Taxe de participare: 250 lei

Organizator: Institutul de Psihologia Dezvoltării

Formator: Prof. univ. dr. Geanina Cucu-Ciuhan – profesor universitar la Universitatea din Pitești, psihoterapeut formator și supervizor în psihoterapie experiențială, psiholog principal supervizor în psihologie clinică și în psihologie educațională și consiliere vocațională

Telefon: 0745/098.023

E-mail: geaninaciuhan@gmail.com

Te invităm să citești anunțul complet disponibil pe https://geaninacucuciuhan.com/

Pregătești sau aștepți un workshop de psihologie, un curs sau o conferință?

31 ian. 2022