EKA – Centrul Stării de Bine devine partener Hilio

EKA – Centrul Stării de Bine devine partener Hilio, cea mai mare platformă online de sănătate și well-being din România

București, 16 octombrie 2023: EKA – Centrul stării de bine, primul hub din România cu servicii integrate de psihoterapie, wellbeing și dezvoltare personală, și Hilio, cea mai mare platformă online de sănătate și well-being din România, anunță un parteneriat prin care clienții Hilio au posibilitatea să se întâlnească și față în față cu terapeuții lor și specialiștii din cadrul platformei într-un spațiu premium, gazduit de sediul EKA din București și validat de Hilio.

De asemenea, specialiștii EKA sunt de acum disponibili și prin intermediul platformei Hilio, oferind servicii de psihoterapie, coaching, coaching de cuplu, mindfulness, terapie prin yoga, yoga pentru gravide, recuperare posturală, constelații familiale individuale. Acest parteneriat vine ca urmare a dorinței și nevoii clienților pentru interacțiuni fața în față și marchează pentru Hilio o etapă de creștere, prin facilitarea accesului către centre și clinici cu servicii premium, precum centrul EKA.

Pe lângă specialiștii săi, EKA pune la dispoziție un spațiu premium de peste 300 de metri pătrați pentru clienții și specialiștii Hilio:

  • 7 săli pentru terapii individuale 
  • o mansardă pentru evenimente de grup, cursuri, traininguri
  • un spațiu comun destinat relaxării într-o atmosferă caldă și prietenoasă. 


Specialiștii Hilio din București pot veni în spațiul EKA pentru sesiunile private, pentru grupuri de suport sau evenimente dedicate.

Totodată, prin acest parteneriat, EKA integrează portofoliul de servicii medicale complementare oferite de Hilio, pe segmentul psihiatrie. De asemenea, toți clienții EKA vor beneficia în timpul sesiunilor online de acces la platforma securizată Hilio, care asigură confidențialitatea informațiilor. 

Platforma Hilio permite interactiuni sigure între specialiști și clienți, precum și acces către o zonă dedicată serviciilor de prevenție și screening.

Consumul de servicii de sănătate psiho-emoțională și dezvoltare personală este pe un trend crescător. Faptul că oamenii pot accesa serviciile online, din confortul casei lor, contribuie extrem de mult la depășirea barierelor legate de stigmatul asociat terapiei. Acum că ne-am obișnuit să folosim aceste servicii, pentru o parte din utilizatorii noștri, online a rămas canalul preferat, însă pentru alții este important să aibă acces la specialiști și în mediul offline, adică în cabinete și centre. Ne bucură mult parteneriatul cu centrul Eka, un centru cu terapeuți certificati, un spațiu premium, bine conectat și situat în centrul Bucureștiului, care corespunde celor mai înalte standarde ale clienților noștri și care ne ajută să ne ducem misiunea mai departe, aceea de a conecta oamenii cu serviciile și specialiștii de care au nevoie, când au nevoie și unde au nevoie, a declarat Mihai Bran, psihiatru și cofondator Hilio.

„Înainte de pandemie lucram peste 70% online, pentru că aveam clienți chiar și din București care preferau ședințele în acest format. După pandemie, însă, o mare parte dintre ei mi-au cerut să susținem ședințele de terapie fizic, pentru că cei doi ani de distanțare socială au creat o nevoie uriașă de contact uman, care este mult mai cald. Colaborez deja de șase ani cu Hilio și mă bucură extinderea colaborării la acest nivel și faptul că putem oferi un spațiu premium clienților Hilio care vor să se întâlnească față în față cu terapeuții lor. În plus, clienții Hilio au șansa de a experimenta offline și celelalte servicii pe care le oferim la EKA, din zona de constelații familiale, coaching de cuplu, consiliere vocațională, yoga, masaj sau recuperare posturală”, a afirmat Matei Stănculescu, psihoterapeut și cofondator Eka – Centrul Stării de bine.

***

Mihai Bran este psihiatru si psihoterapeut cu 10 ani de experiență. În 2016, a cofondat Atlas – devenită în 2023 Hilio – o platformă care oferă acces companiilor și consumatorilor individuali la servicii și profesioniști din domeniul sănătății psihoemoționale. Sub brandul Atlas, Hilio a lansat ebook-ul Binele organizațional dedicat companiilor, pentru a atrage atenția asupra aspectelor importante legate de sănătatea angajaților, dar care abordează și ideea de leadership sănătos și wellbeing-ul în organizație. Mihai Bran a pornit business-ul pornind de la convingerea că multe procese din zona de sănătate pot fi digitalizate, iar medicina viitorului va fi în primul rând digitală, virtuală, iar abia apoi fizică. 

Matei Stănculescu este psihoterapeut, trainer, coach ACC și mental fitness. Lucrează de peste cinci ani cu lideri din industrii diverse precum tech, audit, consulting, automotive, farma, retail, media etc. și creează programe de creștere a performanței pentru top management și echipele lor. Are experiență de peste opt ani ca antreprenor în industrii creative (muzică și divertisment) și consultant în managementul schimbării, iar în ultimii ani este invitat constant la emisiuni TV și speaker la conferințe de specialitate. Alături de Sandra Jitianu, a adus în premieră în România programul de mental fitness dezvoltat de Shirzad Chamine, profesor la Stanford și fondator al Positive Intelligence. 

***

Despre EKA – http://www.centruleka.com/

EKA – Centrul Stării de Bine este primul hub din România cu servicii integrate de psihoterapie, wellbeing și dezvoltare personală, disponibile într-un spațiu fizic. Centrul propune abordarea integrată a sănătății și stării de bine pentru indivizi, cupluri, familii, copii, angajați Centrul EKA abordează multidisciplinar sănătatea, prin servicii pentru cei trei piloni corp, minte și relații și are peste 20 de specialiști certificați în psihoeducație și coaching, terapii somatice (kinetoterapie, masaj, nutriție, ayurveda), fitness mental, constelații sistemice familiale, consiliere de cuplu, parentală, vocațională și multe altele. Pentru segmentul corporate, Eka aduce servicii de mental health, wellbeing & employee engagement, precum și programe de creștere a performanței pentru top management și echipele lor. 

Partenerii EKA – Centrul Stării de Bine sunt Matei Stănculescu, Anca Amariei și Diana Iosu.
Video despre Centrul EKA disponibil aici: https://youtu.be/zjozPdJvkVo

Despre Hilio

Platforma Atlas.app, un start-up românesc fondat în 2016, devenită Hilio anul acesta, a luat amploare în timpul pandemiei ajungând azi la peste 500.000 de utilizatori și 100 de companii și peste 1.000 de profesioniști care oferă servicii din domeniul sănătății psiho-emoționale, precum nutriție, parenting, coaching, sănătate fizică și well-being financiar. Construită pe pilonii principali de educație, prevenţie, selfcare & suport profesionist, Hilio dispune de peste 1.000 de profesioniști, care oferă servicii din domeniul sănătății psiho-emoționale, precum nutriție, parenting, coaching, sănătate fizică și well-being financiar și dispune de scale de evaluare și triaj, o soluție video integrată pentru ședințe si consultații la distanță. În 2022, platforma a atras o finanțare de 500.000 de euro din partea eMag Ventures, programul de investiții pentru companii de tehnologie, pentru dezvoltarea în plan local și regional.

Pentru mai multe informații, contactați: 

Diana Iosu
Fondator & Corporate Communication Senior Advisor, DiFine PR/ Partener Eka
diana.iosu@difinepr.com
+40 784 222 555