Sari la conținut

Concurs – Care este cartea pe care ati recomanda-o?

Concurs – Care este cartea pe care ati recomanda-o fara rezerve atunci cand cineva va intreaba ce sa mai citeasca?

UPDATE: Castigatorul cartii ICD-10 Clasificarea tulburarilor mentale si de comportament este Apostu Roxana. Te vom contacta in privat pentru a stabili cum vei intra in posesia premiului. Felicitari!

Pentru ca ne apropiem de frumoasa „varsta” de 6 luni, ne-am gandit sa facem un concurs pentru a sarbatori. Asa ca am ales ca premiu cartea ICD-10 Clasificarea tulburarilor mentale si de comportament. Descrieri clinice si indreptare diagnostice, editia 2016 de la Editura Trei.

Ce trebuie sa faceti pentru a participa la concurs:

1. Deveniti fan al paginii de Facebook Monitorul Psihologiei (like la pagina, daca nu ai facut-o deja). 2. Raspundeti printr-un comentariu la acest articol (pe  site – Monitorul Psihologiei) la intrebarea: Care este cartea pe care ati recomanda-o fara rezerve atunci cand cineva vaintreaba ce sa mai citeasca?

Concursul se desfasoara de azi pana miercuri, 27 septembrie (inclusiv). Recomandarea cu cele mai multe like-uri va fi declarata castigatoare (se iau in considerare doar like-urile la comentariul publicat aici sub articol).

Premiul poate fi predat personal celor ce locuiesc in Bucuresti sau va fi trimis prin curier in cazul in care castigatorul este din provincie. Daca nu locuiesti in Romania si vei castiga, poti directiona premiul catre cineva care sta in România, pana ajungi in tara sa il ridici personal.

Multa bafta tuturor!

Accesați: Gânduri bune!