Workshop-uri psihologie în luna iunie

Review: Având în vedere evoluția la nivel mondial și național a amenințării create de infecția cu coronavirus (COVID – 19), perioada de desfășuare a cursurilor poate suferi modificări.

Cursuri de formare profesională continuă pentru psihologi, masteranzi și studenți, acreditate de Colegiul Psihologilor din România

Evaluarea personalității – de la normalitate la patologie

3-4 iunie – București: Conferința Națională Militară de Științe Comportamentale, cu Participare Internațională „Dinamică și Inovație în Sănătate Psihologică și Comportamentală”

4-6 iunie – Slobozia: Curs ABA (Modul 1)

6-7 iunie | online: Anxietatea la copil: strategii de psihodiagnostic și intervenție clinică și educațională

13 iunie – Constanța: Actualități în semiologia pentru psihologi

13-14 iunie – Brașov: Evaluarea personalității – de la normalitate la patologie

13-14 iunie – București: Curs de bază în adicții – Abordarea terapeutică a tulburărilor cauzate de uzul de substanțe (Partea II)

13 iunie | online: Tehnici și teste psihometrice și proiective

13 iunie | online: Evaluarea psihologică a minorului în context familial în procesele civile și penale: procedură și obiective. Importanța identificării tipurilor de co-parentalitate, a stilurilor parentale și a tipurilor de atașament

14 iunie | online: Consilierea psihologică / intervenția terapeutică a minorului și a părinților

14 iunie – Constanța: Actualități în evaluarea clinică psihologică a tulburărilor de personalitate

20 iunie + 29 septembrie – Brașov: Managementul modern al serviciilor de psihologie aplicată în domeniul securității naționale – ediția a VII-a (cursul este programat pentru două date, urmând ca formatorul împreună cu dvs să stabiliți una dintre ele, în funcție de evoluția situației (pandemiei).

21 iunie + 17 octombrie – Bacău: Managementul modern al serviciilor de psihologie aplicată în domeniul securității naționale – ediția a VII-a (cursul este programat pentru două date, urmând ca formatorul împreună cu dvs să stabiliți una dintre ele, în funcție de evoluția situației (pandemiei).

25-26 iunie – Slobozia: Curs ABA (Modul 2)

27 iunie + 24 octombrie – Constanța: Managementul modern al serviciilor de psihologie aplicată în domeniul securității naționale – ediția a VII-a (cursul este programat pentru două date, urmând ca formatorul împreună cu dvs să stabiliți una dintre ele, în funcție de evoluția situației (pandemiei).

Pregătești sau aștepți un workshop de psihologie, un curs sau o conferință?

Programul cursurilor poate suferi modificări, în funcție de disponibilitatea participanților și decizia organizatorilor.