Workshop-uri psihologie în luna iulie

Review: Având în vedere evoluția la nivel mondial și național a amenințării create de infecția cu coronavirus (COVID – 19), perioada de desfășuare a cursurilor poate suferi modificări.

Cursuri de formare profesională continuă pentru psihologi, masteranzi și studenți, acreditate de Colegiul Psihologilor din România

09-11 iulie | Constanța: Curs ABA (Modul 1)

04-05 iulie | Constanța: Tulburările de limbaj și specificul terapiei logopedice în dislalie și dislexo-disgrafie

04 iulie + 03 octombrie | Pitești: Managementul modern al serviciilor de psihologie aplicată în domeniul securității naționale – ediția a VII-a (cursul este programat pentru două date, urmând ca formatorul împreună cu dvs să stabiliți una dintre ele, în funcție de evoluția situației (pandemiei).

18 iulie + 19 septembrie | Iași: Managementul modern al serviciilor de psihologie aplicată în domeniul securității naționale – ediția a VII-a (cursul este programat pentru două date, urmând ca formatorul împreună cu dvs să stabiliți una dintre ele, în funcție de evoluția situației (pandemiei).

23-24 iulie | Constanța: Curs ABA (Modul 2)

24 iulie | online: Mecanisme psihologice clinice primare derivate din psihologia științifică: evaluare și conceptualizare în intervenția psihologică clinică primară

25 iulie + 14 noiembrie | Timișoara: Managementul modern al serviciilor de psihologie aplicată în domeniul securității naționale – ediția a VII-a (cursul este programat pentru două date, urmând ca formatorul împreună cu dvs să stabiliți una dintre ele, în funcție de evoluția situației (pandemiei).

Pregătești sau aștepți un workshop de psihologie, un curs sau o conferință?

Programul cursurilor poate suferi modificări, în funcție de disponibilitatea participanților și decizia organizatorilor.