Supervizarea în specialitatea Psihologie clinică – CIP Maican Gabriela Denisa

Supervizarea profesională în specialitatea Psihologie clinică

Organizator: Maican Gabriela-Denisa Cabinet Individual de Psihologie

Supervizor acreditat CPR: Maican Gabriela-Denisa, formator, psiholog clinician principal, psihoterapeut  autonom în psihoterapii cognitiv-comportamentale, consilier dezvoltare personală, cu o experiență profesională de peste 23 ani în spital de psihiatrie adulți, clinici private.

Municipiu: București

Mod de desfășurare: online, Zoom

Se pot face înscrieri pe tot parcursul anului. Ședințele, întâlnirile sunt structurate lunar ( 5 ore/ședintă) cu o durata de 100 ore,  stabilită de comun acord.

Taxă participare: 300 lei/ședință (60 lei/oră)

Telefon: (0754) 012 421

E-mail: denisamaican35@gmail.com

Activitatea de supervizare presupune creșterea funcționării profesionale a persoanei supervizate, prin îndrumare, coordonare privind conceptualizarea cazurilor clinice, alegerea instrumentelor de evaluare clinică, de reevaluare clinică, screening, atât pentru funcțiile psihice, cât și pentru afecțiunile psihice la copii, adulți, vârstnici, și modalitatea de întocmire a fișelor/rapoartelor de evaluare clinică și psihodiagnostic.

Vor fi prezentate diverse cazuri clinice, persoane cu afecțiuni psihiatrice, neurologice, oncologice și cu comorbidități somatice, în urma cărora vor fi folosite conceptele de semn, simptom, acuze, episod, tulburare psihică primară sau secundară, disfuncție, dizabilitate, deteriorare, diagnostic diferențial, integrate într-un raport final de evaluare psihologică complexă.