Supervizarea în Psihologie clinică – CIP Licu Monica

Cabinet Individual de Psihologie Licu Monica

Supervizare profesională în specialitatea: Psihologie clinică (+ tematica specifică subdomeniului psiho-oncologie)

Supervizor acreditat CPR: Psh. Dr. Monica Licu

Psh. Dr. Monica Licu ( psiholog cu drept de liberă practică în Psihologie clinică, autonom principal, supervizor acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania, expert psiholog acreditat de Colegiul Psihologilor din România).

Asistent Universitar Dr. Licu Monica practică psihologia de peste două decenii, iar psihologia clinică de aproximativ 15 ani, atât în Spitalul Clinic de Urgență Prof. Dr. Agrippa Ionescu, ca și în cabinetul propriu, având multiple formări și competențe.

În prezent este cadru didactic titular la catedra de Psihologie Medicală a Facultății de Medicină din Cadrul U.M.F. Carol Davila, ca și formator în diverse Asociații, atât în domeniul psihologiei clinice, cât și al Psihoterapiei Sistemice de Familie.

Municipiu: București

Data începerii supervizării: septembrie 2022

Perioada de supervizare: septembrie 2022 – august 2023 (1 an)

Activitatea de supervizare se va desfășura în grup (sau individual – la cerere), online și fizic , cu prezentare de cazuri și de pacienți internați/ambulator într-o clinică universitară din București, în funcție de disponibilitatea psihologilor participanți.

Taxă: 65 lei/oră

Link înscriere curs: https://forms.gle/eSESPYBnhUZPR34NA

Condiții de participare: drept de liberă practică în psihologie clinică, practicant în supervizare + CV actualizat, scrisoare de motivare, până în data de 20 august, la adresa de e-mail lidia.stoica@restartlaviata.ro

Telefon: 0720/655.618

E-mail: lidia.stoica@restartlaviata.ro

Te invităm să citești anunțul complet disponibil pe https://restartlaviata.ro/