Spațiu de închiriat | Skills for a Lifetime

Echipa Skills for a Lifetime este încântată să împărtășească o nouă oportunitate! În cadrul centrului nostru vă punem la dispoziție cabinete de psihologie complet echipate și spațioase, unde profesioniștii în domeniu pot să-și desfășoare activitatea în cele mai bune condiții.

Credem că prin facilitarea accesului la spații de lucru de înaltă calitate susținem dezvoltarea și promovarea serviciilor de sănătate mentală, spațiile fiind amenajate astfel încât să ofere un ambient reconfortant.

Cabinetul 1 (22 mp): Într-o atmosferă intimă și relaxantă, te vei simți ca acasă. Aici poți oferi consiliere psihologică și terapie individuală, punând la dispoziție un spațiu sigur pentru transformare și creștere personală.

Cabinetul 2 (25 mp): Un colț de paradis colorat și plin de energie pozitivă. Aici, workshopurile de dezvoltare personală prind viață. Împărtășește cunoștințe, explorează și inspiră schimbări într-un mediu prietenos și plin de susținere.

Cabinetul 3 (17 mp): O oază de liniște și reflecție. Aici, poți oferi terapie individuală și consiliere într-un spațiu intim, unde grijile se transformă în soluții, iar tranzițiile devin oportunități de creștere personală.

Cabinetul 4 (25 mp): O atmosferă luminoasă și reconfortantă, perfectă pentru terapie individuală. Aici, fiecare pas este însoțit de suport și încurajare, transformând călătoria ta personală într-o experiență plină de învățare și evoluție.

Sala de conferințe (36 mp): Locul perfect pentru evenimente speciale și conferințe captivante. Într-o atmosferă spațioasă și luminoasă, ideile prind viață, conexiunile se formează și inspirația se răspândește în întregul spațiu.

Beneficii:

  • oferim spre închiriere spațiile atât in timpul săptămânii, cât și în weekend;
  • flexibilitate la închiriere și disponibilitate pentru vizionarea cabinetelor în prealabil;
  • locație ușor accesibilă, poziționată în apropierea mijloacelor de transport în comun;
  • produse de papetărie, consumabile și utilități incluse în preț.

Pentru rezervări și mai multe informații, trimite-ne un e-mail la adresa  contact.skills.program@gmail.com sau pe Whatsapp la numărul de telefon 0733223090.

Link către pagina de Facebook: https://www.facebook.com/