Psihologie aplicată în domeniul securității naționale (2019-2021)

Anunț actualizat în data de 08 decembrie 2019

Programe formative iniţiale/complementare – Psihologie aplicată în domeniul securității naționale, publice și private (seria 2019-2021)

Programe formative iniţiale / complementare acreditate de Colegiul Psihologilor din România.

Formare profesională: vrei să devii psiholog în domeniul securității naționale, publice și private? Să faci evaluare și asistență psihologică în cabinetul individual, candidaților pentru permis de armă supusă autorizării?

Înscrie-te la cursul de formare profesională complementară, postuniversitară de 2 ani, seria 2019-2021, curs reacreditat CPR pentru o perioadă de 5 ani – 2017-2022, intitulat:

„Psihologie aplicată în domeniul securității naționale, publice și private”

Vei dobândi, în  8 module tematice, desfășurate numai în zilele de weekend, cunoștințe și competențe complexe de la cei mai experimentați profesioniști, într-unul din domeniile cele mai avansate ale psihologiei aplicate – psihologia militară.

Înscrierile online: au început la 1 septembrie pentru alcătuirea grupurilor formative și se pot face până la data planificată pentru desfășurarea primului modul (M1), desfășurat într-una din următoarele localități, grupate în 4 zone geografice ale țării, astfel:

  • sâmbătă 26 octombrie: București, Brașov, Buzău, Constanța, Craiova, Pitești, Ploiești;
  • sâmbătă 07 decembrie: Arad, Alba-Iulia, Deva, Sibiu, Timișoara;
  • sâmbătă 14 decembrie: Baia Mare, Bistrița, Cluj-Napoca, Oradea, Satu Mare, Târgu Mureș;
  • sâmbătă 21 decembrie: Bacău, Brăila, Focșani, Iași, Galați și Tulcea*.

 *Menționăm că locația pentru desfășurarea primului modul (M1) al cursului (și a celorlalte 7), în fiecare din cele 4 zone geografice, va fi stabilită în localitatea care va înregistra cei mai mulți participanți la acest program de specializare, și va fi anunțată în timp util, pe adresa de e-mail, a  fiecărui  participant, din acea zonă geografică, până la data desfășurării modului 1 (M1).

Organizator și formator: APADSNRO – Asociația de Psihologie Aplicată în Domeniul Securității Naționale din România, cu sediul în București (Bd. Hristo Botev nr. 24, Sector 3)

Specialitatea profesională: Psihologie aplicată în domeniul securității naționale (publice și private)

Investiție: 3200 lei în cei 2 ani, în 8 rate

E-mail: ghepertea@gmail.com

Telefon: 0722/131.548; 0726/311.028

Accesați: http://www.apadsnro.ro