Sari la conținut

Posturi ofițer psiholog, Inspectoratul General pentru Imigrări | 10 septembrie 2022

Inspectoratul General pentru Imigrări organizează examen / concurs în vederea ocupării, prin încadrare directă, a 3 posturi de execuție vacante :

  • ofițer specialist II (psiholog) din cadrul Centrului Regional de Proceduri și Cazare pentru Solicitanții de Azil București – Compartiment Asistență Psihologică, prevăzut la poziția nr. 51 din Statul de Organizare al Centrului Regional de Proceduri și Cazare pentru Solicitanții de Azil București;
  • ofițer specialist II (psiholog) din cadrul Centrului Regional de Proceduri și Cazare pentru Solicitanții de Azil Rădăuți – Asistență Psihologică, prevăzut la poziția nr. 32 din Statul de Organizare al Centrului Regional de Proceduri și Cazare pentru Solicitanții de Azil Rădăuți;
  • ofițer specialist II (psiholog)din cadrul Centrului Regional de Proceduri și Cazare pentru Solicitanții de Azil  – Asistență Psihologică, prevăzut la poziția nr. 40 din Statul de Organizare al Centrului Regional de Proceduri și Cazare pentru Solicitanții de Azil Timișoara.

Depunerea documentelor pentru înscriere la examen/concurs – 11.07.2022 ora 08.00 – 15.07.2022, ora 15.00.

Testul scris (tip grilă) – 10.09.2022. Locul și ora desfăşurării vor fi comunicate în timp util candidaţilor prin afişare pe pagina de internet a instituţiei https://igi.mai.gov.ro/, la secţiunea carieră.

Te invităm să citești anunțul complet disponibil pe https://igi.mai.gov.ro/category/cariera/.

Accesați: Locuri de muncă în domeniul psihologiei

1 iul. 2022