Posturi de ofițer specialist I (psiholog), Inspectoratul General al Poliției de Frontieră | 2021

Anunț-în-vederea-ocupării-a-2-posturi-de-ofiter-specialist-I-psiholog-1-post-la-C.S.-din-cadrul-I.T.P.F.-Timișoara-1-post-la-B.P.-din-cadrul-I.G.P.F.pdf

Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră, cu sediul în municipiul Bucureşti, Bd. Geniului nr. 42 C, sector 6, organizează concurs în vederea ocupării următoarelor posturi:

  • ofițer specialist I (psiholog) la Compartimentul Psihosociologie din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara;
  • ofițer specialist principal I (psiholog) la Biroul Psihologie din cadrul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră.

Înscrierea se realizează, în perioada 06-18 octombrie 2021 (inclusiv în zilele nelucrătoare, pe data de 18.10.2021 doar până la ora 14:00, online la adresa de email: cariera@igpf.ro.

Din motive obiective, ce țin de contextul epidemiologic actual, în vederea prevenirii răspândirii noului tip de coronavirus – SARS-COV-2, ora și locul unde se va desfășura proba scrisă se vor stabili în funcție de numărul candidaților și se vor comunica acestora prin postarea unui anunț ulterior pe pagina de Internet a unității: politiadefrontiera.ro, Meniul – Despre noi, Secţiunea Carieră.