Percepția socială a tulburărilor psihice în România

Percepția socială a tulburărilor psihice în România
Opriș-David Oana Maria

Percepția socială a tulburărilor psihice în România.pdf

Despre autor

Numele meu este Frățilă (Opriș-David) Oana-Maria. Sunt psiholog clinician autonom, cu drept de liberă practică în domeniile Psihologie Clinică și Psihologie Aplicată în domeniul Securității Naționale. Am absolvit studiile de licență ale Facultății de Sociologie și Psihologie din cadrul Universității de Vest din Timișoara (2015-2018), continuând cu masterul de Psihologie Clinică și Psihoterapie (2018-2020) din cadrul aceleiași universități și cursurile de formare profesională în specialitatea Psihoterapiei Integrative, prin Asociația Română de Psihoterapie Integrativă (2018-2020).

Fiind interesată de domeniul Administrației publice, în 2020 mi-am început cariera de funcționar public în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș, unde lucrez și în prezent.

Dat fiind faptul că mă preocupă în continuare domeniul psihologiei și urmăresc cu interes publicațiile Monitorului Psihologiei, m-am gândit că lucrarea de disertație pe care am finalizat-o în 2020 sub coordonarea atentă a domnului Profesor Universitar Doctor Florin-Alin Sava și cu ajutorul echipei din Centrul de Politici Publice a Universității de Vest din Timișoara, ar putea fi de interes pentru mai mulți psihologi sau persoane interesate de domeniul psihologiei.