Patti Harrison

Din 1985 și până în prezent ocupă funcția de psiholog școlar în cadrul Universității din Alabama.

În 2006, a primit premiul Jack Bardon Distinguished Service Award din partea Diviziei de Psihologie Școlară APA, prin care sunt recunoscute calitățile sale superioare de leadership și administrare a serviciilor de psihologie în școli, de dezvoltare și punere în aplicare a unei politici de formare psihologică și de promovare a cursurilor de formare în psihologie în cadrul școlilor, de susținere a cercetării care contribuie la practici mai eficiente în psihologia școlară, de inaugurare și dezvoltare a unor programe noi pentru psihologii școlari.

În 2004, a participat la revizuirea Individuals with Disabilities Education Act (IDEA) și a fost membru al Joint Committee on Testing Practices.

Afiliere profesională: președinte al Society for the Study of School Psychology, program manager al National Association of School Psychologists; editor al School Psychology Review; membru consiliului director editorial al School Psychology Quarterly și al Journal of School Psychology.

A fost desemnată UA Phi Delta Kappa Educator, a primit distincția School Psychology Quarterly Reviewer of the Year Award și este a șasea oară premiată cu National Association of School Psychologists Presidential Award.

Accesați:Articole de studiu – personalități în psihologie