Întrebări frecvente

E important să știm cum să îți fim de folos. Ne poți scrie la office@monitorulpsihologiei.com

 •  Care este costul promovării serviciilor din domeniul Psihologiei, pe site-ul dvs. (secțiunea Servicii)?

Nu se percep costuri pentru publicarea/promovarea pe site. (20 ianuarie 2022)

 • Reprezint un ONG și urmează să lansăm în viitorul apropiat un proiect. Ne-am dori un articol publicitar pe această temă. În ce condiții ne puteți ajuta în acest sens?

Pentru a publica este necesar ca acest proiect să aibă legătură cu domeniul psihologiei și/sau conex.

+ dacă sunt servicii care presupun un preț/cost le putem insera în categoria Servicii

+ dacă sunt servicii gratuite le putem insera și în categoria Recomandări (pentru o lună)

+ dacă aveți proiecte de voluntariat în cadrul ONG-ului – categoria Proiecte frumoase.

Articolele (inclusiv cele publicitare) sunt publicate în categorii diferite în funcție de mesajul transmis iar publicarea nu implică costuri financiare sau alte solicitări. https://monitorulpsihologiei.com/intra-in-comunitatea-monitorul-psihologiei/ (26 ianuarie 2021)

 • Aș dori sa fac voluntariat.

În această perioadă am sistat proiectele de voluntariat. Modalitățile de implicare disponibile sunt prezentate aici: https://monitorulpsihologiei.com/intra-in-comunitatea-monitorul-psihologiei/ . (9 noiembrie 2020)

 •  Dacă se poate să postați legile care sunt dezbătute în CN pentru luna în curs și ce se va alege de domeniul “Psihologie” în opiniile dumneavoastră?

Astăzi am citit legile aflate în dezbatere la care faceți referire, sunt afișate pe site-ul Colegiului și vă rugăm să le descărcați utilizând site-ul oficial al Colegiului. Opiniile membrilor echipei MP rămân personale iar acest domeniu/proiect este unul independent și imparțial. (19 mai 2020)

 • Care este modalitatea prin care îmi pot promova cursul de formare pe site-ul dumneavoastră?

Este necesar să completați și să ne trimiteți formularul de promovare. Mai multe informații sunt disponibile pe https://monitorulpsihologiei.com/pregatesti-sau-astepti-un-workshop-de-psihologie-un-curs-sau-o-conferinta/

 • Cum pot să contribui?

Prin implicarea într-un proiect care te inspiră să faci mai multe pentru tine și pentru cei din jur. Proiectele sunt disponibile pe https://monitorulpsihologiei.com/intra-in-comunitatea-monitorul-psihologiei/

 • Care este relația dintre Monitorul Psihologiei și publicitate?

Publicitatea nu este o sursă de venit pentru MP. Datele sunt publicate cu scopul de a îmbunătăți accesul la informații din domeniul psihologiei.

 • Care este scopul acestui proiect? De ce faceți ceea ce faceți?

În momentul în care am început acest proiect nu am găsit unde sunt afișate posturile de psiholog, nu am văzut o listă a cursurilor de formare, nu am știut unde putem publica un articol iar toate categoriile din site au luat naștere în urma nevoii de a cunoaște și a recomandărilor venite de la colegi (categoria „Închirieri” este meritul colegei Alina G).

Monitorul Psihologiei este o modalitate de respect față de colegi și reprezintă unificarea într-un portal a informațiilor.

 • Ce surse de finanțare aveți?

Monitorul Psihologiei este un proiect independent susținut financiar de către membrul fondator.

 • Cum pot să devin partener de încredere?

Review: acest serviciu a fost disponibil până la data de 15 martie 2020

Calitatea de sponsor / partener de încredere se dobândește în urma acordării unui premiu pentru un membru/ partener al echipei Monitorul Psihologiei.

Asociațiile profesionale de psihologie au posibilitatea să publice anunțuri / comunicate în secțiunile site-ului.

 • De ce apar unele posturi atât de târziu?

Majoritatea posturilor vacante le găsim inițial în Monitorul Oficial al României iar aici sunt publicate cu cel puţin 15 zile lucrătoare înainte de data stabilită pentru prima probă a concursului – pentru ocuparea postului vacant, respectiv 10 zile lucrătoare înainte de data stabilită pentru prima probă a concursului – pentru ocuparea postului temporar vacant. Deoarece tematica și bibliografia nu sunt disponibile aici, de cele mai multe ori, așteptăm publicarea pe site-ul instituției angajatoare și publicăm anunțul complet.

Am avut zile în care nu am reușit să aprindem calculatorul, am mai scăpat câte un anunț, dar ne dăm silința să reparăm și a doua oară să facem mai bine. Acum anunțurile apar în momentul în care le identificăm iar ulterior revenim și completăm cu date suplimentare.