Sari la conținut

Informare ședințe – Colegiul Psihologilor din România

21 noiembrie 2022: Ședința Comitetului director al Colegiului Psihologilor din România | Analize și hotărâri de interes:

  • „14. Prezentarea și analizarea propunerii privind constituirea unui grup de lucru care să identifice soluții de clarificare a cauzelor consecințelor generate de diversele interpretări și opinii date art. 6 din Legea nr. 213/2004 cu privire la psihologul angajat cu contract individual de munca în sectorul public sau privat (statutul psihologului angajat în spitale, DGASPC, CJRAE, proiecte etc.; Iimitarea exercitării dreptului de supervizor; imposibilitatea înscrierii în Registrul psihologilor expeți; interzicerea dreptului de a candida pentru forurile de conducere etc.).”

07 noiembrie 2022: Ședința Comitetului director al Colegiului Psihologilor din România | Analize și hotărâri de interes:

  • „5. Proiect – Hotărârea Comitetului director al Colegiului Psihologilor privind constituirea grupurilor de lucru desemnate pentru reprezentarea Colegiul Psihologilor din România în relația cu: Ministerul Sănătății și CNAS, pentru inițiativele ce vizează decontarea serviciilor psihologice; Ministerul Transporturilor și Infrastructurii și Direcția medicală din cadrul Ministerului Transporturilor și lnfrastructurii, pentru reglementarea activității în specialitatea psihologia transporturilor (modificare ordine de ministru existente, inițiative ale ministerului, inițiative ale Colegiului Psihologilor etc.).”;
  • „14. Prezentarea și analizarea propunerii privind constituirea unui grup de lucru care să identifice soluții de clarificare a cauzelor și consecințelor generate de diversele interpretări și opinii date art. 6 din Legea nr. 213/2004 cu privire la psihologul angajat cu contract individual de muncă în sectorul public sau privat (statutul psihologului angajat în spitale, DGASPC, CJRAE, proiecte etc.; limitarea exercitării dreptului de supervizor; imposibilitatea înscrierii în Registrul psihologilor experți; interzicerea dreptului de a candida pentru forurile de conducere etc.).”

31 octombrie 2022: Ședința Comitetului director al Colegiului Psihologilor din România | Analize și hotărâri de interes:

  • „2.4. Constituirea unui grup de lucru pentru analizarea și formularea unor măsuri de clarificare a consecințelor generate de diversele interpretări date art. 6 din Legea nr. 213/2004 cu privire la psihologul angajat cu contract individual de muncă în sectorul public sau privat (statutul psihologului angajat în spitale, DGASPC, CJRAE, proiecte etc.; limitarea exercitării dreptului de supervizor; imposibilitatea înscrierii în Registrul psihologilor experți; interzicerea dreptului de a candida pentru forurile de conducere etc.). „

Minuta_ședinței_Comitetului_director_al_Colegiului_Psihologilor_din_România_-_31.10.2022

Sursa: Ședințe ale forurilor de conducere ale Colegiului Psihologilor din România desfășurate în anul 2022 | https://copsi.ro/