Imperfecţi, liberi şi fericiţi. Practici ale stimei de sine – Christophe André

Să fii în sfârșit tu însuți. Să nu îți mai pese de impresia pe care o faci. Să acționezi fără să te temi nici de eșec, nici de judecata altora. Să nu mai tremuri la gândul respingerii. Și să îți găsești liniștit locul printre ceilalți.
Cartea aceasta vă va ajuta să înaintați pe calea stimei de sine. Să o construiți, să o reparați, să o protejați. Ea vă va ajuta să vă acceptați și să vă iubiți, chiar dacă sunteți imperfecți. Nu ca să vă resemnați, ci ca să evoluați mai bine.
Imperfecți, dar liberi și fericiți…

Christophe André este psihiatru și psihoterapeut, autor al unor cărți de mare succes internațional. Dintre acestea, Editura Trei a publicat: Cum să ne purtăm cu personalităţile dificile, Cum să te iubeşti pentru a te înţelege mai bine cu ceilalţi, Cum să ne exprimăm emoţiile şi sentimentele (împreună cu François Lelord), Cum să ne eliberăm de frica de ceilalţi (împreună cu Patrick Légeron), Stările sufleteşti.

Descrierea CIP a Bibliotecii Naționale a României: Imperfecţi, liberi şi fericiţi. Practici ale stimei de sine / Christophe André – București, Editura Trei, 2010

Accesați: Cărți care au schimbat percepțiile unor generații întregi