I’m Fine este o platformă web pentru specialiști conectată cu o aplicație mobilă pentru clienți

I’m Fine este o platformă web pentru specialiști conectată cu o aplicație mobilă pentru clienți. Cu ajutorul acestora aveți facilitățile următoare: teme de casă pentru clienți, gestionarea programărilor, promovarea serviciile pentru a găsi noi clienți și multe altele.  

Aplicația mobilă poate fi folosită și pe cont propriu de către clienți și are funcționalități precum: chatbot antrenat pe discuții CBT, meditații ghidate, articole specializate, teste psihometrice și informații despre specialiști (biografie, formare, prețuri, locație, contact, etc.). Ideea din spatele aplicației este să ofere un sprijin gratuit celor care nu au acces la servicii de psihoterapie din diferite motive, să normalizeze conceptul de mers la terapie și să îmbunătățească interacțiunea dintre ședințe.

Sistemul a fost gândit și realizat de o echipă formată din specialiști în psihoterapie și ingineri software.

Suntem în căutare de psihologi care să lucreze cu aceste soluții. Ne aflăm într-o fază avansată de testare, în care preluăm sugestiile specialiștilor și le integrăm în produsul deja existent. În această fază, veți putea utiliza toate funcționalitățile gratuit.

Pentru a continua discuția despre soluțiile noastre vă rog să îmi scrieți pe mail la daniel@im-fine.app sau să mă contactați la numărul de telefon 0720060835. 
Puteți găsi mai multe informații și pe site-ul https://im-fine.app/ și pe pagina noastră de facebook –https://www.facebook.com/imfineapp.

Mobil - Teme
I m Fine Mobil-Unelte