Grup de suport pentru adulți cu ADHD

Grup de suport pentru adulți cu ADHD | eveniment organizat de Iulia Stoian – psihoterapeut, analist comportamental

Perioada: 11-25 aprilie 2023

Locație: Piața Alba Iulia nr 4, București

Taxa de participare: 100 lei

Organizator: Cabinet Individual de Psihologie Stoian Iulia

Formator: Iulia Stoian

Telefon: 0724578007

E-mail: psy_iulia@yahoo.com

Facebook: https://fb.me/e/Q1ffKEZR

Se spune că rănile formate în relații se vindecă tot în relații. Conform studiilor, relația terapeutică este principalul factor de succes în terapie, având o contribuție de 30%- 49% , în timp ce tehnicile 15%-17%. Grupul de suport oferă ceea ce terapia individuală nu poate oferi: cadrul pentru dezvoltarea unor relații terapeutice multiple, cu psihoterapeutul și cu fiecare persoană din grup.

Vom începe cu o serie de două întâlniri deschise și apoi, dacă considerăm grupul creat vom continua sub forma unui grup închis (nu se mai pot înscrie persoane noi, cele înscrise își asumă participarea până la finalul grupului).
Cele două întâlniri deschise ne vor permite să ne cunoaștem, să înțelegem mai bine ce presupune un grup de suport și în special acest grup, să explorăm așteptările și obiectivele fiecărui participant.
Grupul închis ne va permite să creăm un spațiu mai sigur și mai stabil, propice pentru coeziunea grupului, pentru construirea relației de încredere, factori absolut necesari pentru activarea puterii terapeutice a grupului.