Supervizarea în Psihologie clinică – CIP Tiba Alexandru Ioan

Supervizare-CIP-Tiba
Cabinet Individual de Psihologie Tiba Alexandru Ioan

Supervizare profesională în specialitatea: Psihologie clinică și psihoterapie

Supervizor acreditat CPR: Tiba Alexandru Ioan

Mod de desfășurare: online și fizic (Oradea)

Data începerii supervizării: 01 septembrie 2022

Taxă: 300 lei/lună

Telefon: 0754/598.233

E-mail: alexandrutiba@gmail.com

Supervizarea este realizată conform criteriilor COPSI și se adresează psihologilor cu drept de liberă practică.

În cadrul programului se oferă:

  • supervizare pe cazuri;
  • soluții la probleme dificile de practică și soluții în timp real;
  • generarea de soluții în probleme noi de practică;
  • optimizarea intervențiilor clinice și a procesului de evaluare;
  • susținere pentru depășirea provocărilor emoționale.

Devii mai eficient, te dezvolți ca profesionist și oferi servicii de specialitate. Supervizarea se realizează în grup și individual după un model validat științific în managementul cazurilor clinice și răspunde cerințelor pentru continuarea dezvoltării abilităților și competențelor profesionale.

Pe lângă dezvoltarea abilităților de bază necesare activității de psihologie clinică desfășurate, psihologii clinicieni pot beneficia de expertiză și dezvoltarea accentuată a unor deprinderi specifice ce țin de:

  • practica psihologică clinică validată științific;
  • intervenții cognitive și comportamentale ghidate de conceptualizarea cazului în tulburări afective, anxioase, de adaptare, somatizare, dureri cronice, duale, tulburări de conduită, opoziționale și altele;
  • intervenție comportamentală familială, intervenții cu părinții pentru probleme psihologice ale copilului
  • abilități intervenții parenting;
  • implicarea în proiecte de cercetare, dezvoltarea abilităților de cercetare, formare în intervenții cognitive modale, aplicații în domeniul protecției copilului, suport în desfășurarea practicii private și realizarea de programe comune, coordonarea programe de educație terapeutică.

Alexandru Tiba este doctor în psihologie, psiholog principal atestat în psihologie clinică și psihoterapii cognitiv comportamentale cu peste 20 de ani de experiență în psihologie clinică și psihoterapii. Este autorul a mai multor lucrări relevate în domeniu, publicate la edituri de prestigiu din țară și străinătate incluzând lucrarea Psihologia clinică validată științific. Intervenție psihologică clinică și consiliere primară. Editura ASCR Cluj-Napoca și Embodied hot cognitive vulnerability to emotional disorders. From theory to treatment. Editura  Springer. Este interesat de dezvoltarea tratamentelor și intervențiilor primare validate științific în domeniul psihologie clinice fiind un promotor al conceptului de intervenții primare validate științific în psihologia clinică și al abordării  de tip Psychological Science Treatment. [Tiba, A. (2021). Psychological science treatment. New ideas in Psychology, 63, 100896].

Te invităm să citești anunțul complet disponibil pe https://www.facebook.com/