Cabinet Individual de Psihologie Purice Luminița

Cabinet Individual de Psihologie Purice Luminița

Psiholog clinician principal

Servicii psihologice: evaluare psihologică clinică, evaluare psihologică clinică complexă, expertiză psihologică, logopedie, terapie psihologică pentru copii cu retard mintal, autism și ADHD, psihoterapie individuală, psihoterapie de grup, evaluare psihologică pentru comisia de încadrare în grad de handicap adulți și copii, evaluare psihologică pentru comisia de expertiză a capacității de muncă, evaluare psihologică pentru orientare școlară, dezvoltare personală și didactică.

Experiență profesională: peste 22 de ani vechime ca psiholog clinician, experiență în clinică, spital, atât cu pacienți cu afecțiuni psihice cât și cu pacienți cu afecțiuni somatice, de peste 10 ani, practică privată. Membru în Comitetul Director al Filialei Brăila a CPR, comisia de psihologie clinică din anul 2006.

Formare profesională: absolventă promoția 1995 Facultatea de psihologie – sociologie, formare în psihoterapie adleriană, multiple cursuri și formări în domeniul psihologiei clinice atât pentru copii cât și pentru adulți, participări la numeroase manifestări științifice naționale și internaționale.

Județ: Brăila

Adresa: Strada Ștefan cel Mare nr 226, Clinica Gențiana, cabinet nr. 8

Telefon: 0755/044.788

E-mail: luminitapurice@yahoo.com