Sari la conținut

Al 7-lea Simpozion Național de GerontoPsihologie

Simpozion Național de GerontoPsihologie – 7 ”Longevitate Activă și Reziliență Psihologică – Factori Protectivi Gerontotehnologici”

Data/Locație: 19-20 noiembrie 2021 | online

Cursul este autorizat de Colegiul Psihologilor din România ca formare profesională continuă și este avizat de Comitetul Director al Colegiului Psihologilor cu 10 credite pentru participare întreaga zi.

Taxa de participare: https://www.arpclinic.org/simpozion-national-7

Organizator: Asociaţia Română de Psihologie Clinică (ARPC)

Formatori: Rozeta Drăghici, Cristina-Manuela Oprea,   Diana-Lucia Vasile, Cristian Vasile, Alina Ionescu, Maria Moglan, Claudia Bălan, Polixenia Stan, Ioana Găiculescu                                

Telefon: 0745/026.564

E-mail: contactarpc@gmail.com

Site: www.ARPClinic.org/

Facebook: https://www.facebook.com/ARPC-Asociatia-Romana-de-Psihologie-Clinica-954648694592177

Simpozionul Național de GerontoPsihologie are loc anual începând din 2015 în colaborare cu Institutul Național de Gerontologie și Geriatrie ”Ana Aslan” și Societatea Română de Gerontologie și Geriatrie.

Se adresează psihologilor clinicieni, psihoterapeuților, cercetătorilor, dar și altor categorii de psihologi și profesioniști interesați de domeniul particular al Gerontopsihologiei clinice și în general de domeniile Psihologie Clinică, Psihoterapie și Gerontologie.

Simpozionul cu desfășurare On-line are un program unitar de 10 ore de formare continuă în psihologie clinică (Vineri – 19.11.2021 între orele 16:00-19:30, Sâmbătă – 20.11.2021 între orele 09:30-17:15) cu trei sesiuni de comunicări științifice și trei workshopuri susținute de psihologi cu expertiză în domeniu. Psihologii cu drept de liberă practică primesc certificate ARPC și credite CPR, prezența la întregul program fiind obligatorie pentru maxim credite ca participant, numărul de credite fiind alocat pe numărul de ore.