Viața ca o țeapă – Alan H. Cohen

Viața ca o țeapă – Alan H. Cohen

Puteți face în viață schimbări care să vă ducă acolo unde doriți.

Este foarte important să recunoști că ceea ce cauți se află în tine însuți. Dacă la un moment dat, te îndrăgostești nebunește de cineva, poți iubi cu adevărat. Idealizând prea mult pe cineva, ajungi să-ți calci în picioare calitățile și respectul de sine.

Amintește-ți zilnic că nu ești zombi și că societatea telefonică nu trebuie să te jecmănească. În fond, viața noastră depinde de deciziile pe care le luăm și de aceea trebuie să reprezinte ceea ce dorim cu adevărat.

Atunci când ești gata să-ți afirmi autoritatea, lumea se va modela după tine. Autoritatea și autenticitatea au aceeași rădăcină, ceea ce înseamnă că drumul spre adevărata putere este realitatea.

Dacă te resemnezi și te mulțumești cu mai puțin decât îți dorești cu adevărat, nu vei avea niciodată mai mult. Dacă te aștepți ca viața să fie plină de țepe, așa va fi.

Depinde doar de noi să transformăm experiențe banale în adevărate drame sau să reducem probleme majore la fapte normale de viață.

Și tu trăiești o aventură minunată. Nu are prea mare importanță unde se termină, ci că o trăiești, iar dacă ai încredere, vei ajunge exact unde trebuie. Destinația devine mai interesantă prin drumul ales ca să ajungi la ea. Poți alege un drum ușor și plin de lumină; important este să fie al tău.

Accesați: Cărți care au schimbat percepțiile unor generații întregi