Sari la conținut

Andrei Marina

Mă numesc Andrei Marina și sunt psiholog, membru al Colegiului Psihologilor din România. Dețin două atestate în psihologie, unul de psiholog în domeniul psihologiei clinice și altul de psiholog în securitate națională.

Sunt licențiată în comunicare în cadrul Universității din București, cât și în psihologie și științele educației la Universitatea Spiru Haret. Suplimentar față de studiile universitare și masterale am urmat o serie de cursuri și formări complementare, printre care și Cursul de specializare în tehnici și proceduri de intervenție în terapia logopaților, în cadrul Asociației Logopezilor din România.

În prezent urmez cursurile de formare în Expertiza Psihologică și Psihologie Clinică la Institutul de Psihologie Judiciară din București.

Experiența pe care am acumulat-o în companiile multinaționale în care am lucrat, cât și în colaborările avute, m-a ajutat să înțeleg psihologia dintr-o altă perspectivă. Pe scurt am văzut numeroase abordări și strategii de business și de viață care au produs schimbări profunde în ceea ce mă privește, transformându-mă într-un om analitic, ambițios și empatic.

Două dintre motto-urile care mă reprezintă sunt: „„Nu eşti înfrânt când pierzi. Eşti înfrânt când renunţi“ și „Fii curajos! Asumă-ţi riscuri! Nimic nu poate înlocui experienţa“, ambele aparținând lui Paulo Coelho.

Domeniile mele de competență sunt:

  • Consiliere psihologică pentru copii și adulți;
  • Evaluarea dezvoltării  psiho-emoționale la copii, adolescenți și adulți;
  • Intervenție psihologică prin Metoda Eu Pot aparținând lui Ben Furman;
  • Evaluarea trăsăturilor de personalitate la adulți;
  • Consiliere psihologică pentru femei pre și postnatal;
  • Evaluare și intervenție logopedică în tulburări precum: tulburări de pronunție, tulburări de ritm și fluență a vorbirii, tulburări de dezvoltare a limbajului, tulburări de învățare, alte tulburări asociate.

Cabinet Individual de Psihologie Andrei Marina

Pentru adulți pot oferi ședințe de consiliere atât la cabinet, cât și online (Skype)

Telefon: 072/3197.074

E-mail: marina_tudose@yahoo.com

https://www.facebook.com/

Articole publicate: