Sari la conținut

Studiu: Urmările psihologice ale traumei psihice

Numele meu este Dodiță Diana și sunt studentă în anul II în cadrul programului de masterat „Evaluare clinică, consiliere și psihoterapie de cuplu și familie”, de la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, Iași.

Pentru lucrarea de disertație mi-am propus să studiez urmările psihologice ale traumei psihice, iar acest formular reprezintă o componentă a părții aplicative a lucrării mele. Dacă în ultimii 3 ani ați trecut printr-un eveniment traumatic, ați fost martor/ă sau ați fost expus/ă la un astfel de eveniment ca parte a profesiei dvs. (ex: psiholog, paramedic, polițist, militar, pompier etc.), vă invit să îmi împărtășiți, în mod complet confidențial, o serie de aspecte legate de experiența dumneavoastră, în cadrul acestui formular. Răspunsurile oferite de către dvs. vor fi utilizate doar în scop academic, în cadrul lucrării mele de disertație. Nu există răspunsuri corecte sau greșite, experiența fiecăruia dintre noi fiind diferită, iar odată începută completarea, vă puteți retrage oricând din studiu.

Pentru mai multe detalii legate de studiu, vă rog să îmi scrieți la următoarea adresă de e-mail: elenadianaded@yahoo.com.