Problematica (dez)informării

Numele meu este Păcurar Anca Maria, sunt studentă la programul de master ”Psihologie aplicată în domeniul securității naționale” din cadrul Universității București și vă invit să participați la acest studiu.

Formularul Cercetare psihologică nu mai acceptă răspunsuri. În cazul în care considerați că a intervenit o greșeală, încercați să contactați proprietarul formularului.

Prin intermediul cercetării ne propunem să observăm problematica (dez)informării în contextul actual, într-o societate în care este valorizată suprainformarea, proliferarea de idei și gânduri abstracte, ambalate și livrate într-un limbaj tehnic, specializat și anost. Cu alte cuvinte, fluxul mare de informații și rapiditatea cu care acestea sunt transmise au potențialul de a minimiza capacitatea unei persoane de a analiza critic conținutul unui mesaj, favorizând denaturarea adevărului. 

Pentru orice nelămurire legată de acest studiu, în timpul sau după finalizarea acestuia, ne puteţi contacta prin email la adresa: pacurar.n.anca-maria.m19@s.fpse.unibuc.ro

Accesați: Atașează link cu scopul de a strânge numărul minim de participanți pentru cercetarea proprie