Influența tehnicilor de control asupra relației dintre violența domestică și stima de sine, emoții auto-referențiale și gânduri automate

Studiul de față investighează influența tehnicilor de control asupra relației dintre violența domestică și stima de sine, emoții auto-referențiale (vinovăție și rușine) și gânduri automate în rândul femeilor cu vârsta peste 18 ani.

Se desfășoară în cadrul Departamentului de Psihologie Clinică și Psihoterapie al Facultății de Psihologie și Științe ale Educației, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca și este inițiat de către masteranda Munteanu Adina, sub coordonarea Lector Universitar Doctor Diana Nechita.

Vă informăm că studiul urmărește investigarea unor ipoteze de cercetare și nu are ca scop evaluarea performanței dumneavoastră individuale sau clasificarea participanților după anumite criterii discriminative.

Studiul de față se adresează, exclusiv, femeilor cu vârsta peste 18 ani.

Formularul Studiu psihologic nu mai acceptă răspunsuri. În cazul în care considerați că a intervenit o greșeală, încercați să contactați proprietarul formularului.

Pentru orice nelămurire legată de acest studiu, în timpul sau după finalizarea acestuia, mă puteți contacta la următoarele adrese: adinamunteanu82@yahoo.com sau munteanuadina7@gmail.com

Accesați: Atașează link cu scopul de a strânge numărul minim de participanți pentru cercetarea proprie