Rutine pentru o stare de bine

Heralh-ian.2022

Noi începem 2022 cu Rutine pentru o stare de bine – o nouă campanie în care vom încerca să aflăm împreună cum anume putem dobândi și menține o stare de bine care să dea sens vieții noastre.

Totodată, în perioada 𝟏𝟏 – 𝟐𝟑 𝐢𝐚𝐧𝐮𝐚𝐫𝐢𝐞 o serie de titluri care ne vor ajuta și ne vor învăța să păstrăm o stare autentică de bine, atât fizică, cât și psihică, vor beneficia de o 𝐫𝐞𝐝𝐮𝐜𝐞𝐫𝐞 𝐝𝐞 𝟐𝟓% pe edituraherald.ro.

Poate acum mai mult că niciodată trebuie să avem grijă de sănătatea fizică dar și mintală. Poate știm întotdeauna cât este de important asta atât pentru noi cât și pentru cei din jurul nostru, dar nu mereu acționăm.

Începutul de an aduce cu sine noi rezoluții. A ta care este? Rămâi alături de noi să vezi că în pași mici poți crea rutine cu tine pentru o stare de bine. Alege rutina care ți se potrivește ție.

Indiferent dacă e vorba de yoga, rugăciune, meditație, o cale spirituală, terapii alternative, tehnici de relaxare sau ședințe de psihoterapie, ele îmbunătățesc în timp calitatea vieții și reduc stresul sau riscul de boli.

Editura Herald te invită să urmărești interviurile realizate alături de specialiști pe canalele Facebook, Instagram sau Youtube, unde vei afla cum poți dobândi și menține o stare de bine care să dea sens vieții tale.

Totodată în perioada 𝟏𝟏 – 𝟐𝟑 𝐢𝐚𝐧𝐮𝐚𝐫𝐢𝐞 o serie de titluri care te vor ajuta și te vor învăța să îți păstrezi o stare autentică de bine, atât fizică, cât și psihică, vor beneficia de o 𝐫𝐞𝐝𝐮𝐜𝐞𝐫𝐞 𝐝𝐞 𝟐𝟓% pe edituraherald.ro.