Sari la conținut

Posturi vacante – Institutul Național de Criminologie – 13 noiembrie 2018

Anunț privind organizarea concursului pentru ocuparea unor funcții publice vacante din Ministerul Justiţiei și Institutul Național de Criminologie.

Institutul Național de Criminologie – Serviciul cercetare – consilier, clasa I, gradul superior (1 post).

Prezentarea generală a postului:

  • Organizarea activităților de cercetare și evaluare a criminalității din România, cu scopul de a oferi o viziune unitară asupra nivelului acestui fenomen și a formelor sale de manifestare;
  • Realizarea de analize, studii, rapoarte, prognoze privind cauzele și evoluția criminalității.

 Condiții de studii și alte condiții și cerințe specifice:

  • Studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul psihologie, specializarea psihologie.

Concursul constă într-o probă scrisă şi un interviu.

Proba scrisă va avea loc în data de 13 noiembrie 2018, la sediul Ministerului Justiţiei din Bucureşti, Str. Apolodor nr. 17, sector 5, începând cu ora 10.00, şi interviul – în aceeaşi locaţie, data şi ora exactă urmând să fie afişate la sediul și pe site-ul Ministerului Justiţiei, după susținerea probei scrise.

Relații suplimentare se pot obține la sediul Ministerului Justiţiei (Direcţia resurse umane), etaj 2, camera 6, str. Apolodor nr. 17, sector 5, Bucureşti, telefon 037.204.1166 / 037.204.1182.

Sursa: Ministerul Justiției, 11 octombrie 2018

Accesați: Posturi vacante în domeniul psihologiei