Post șef centru Dolj -Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Dolj – 29 august 2018

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Dolj organizează concurs pentru ocuparea unor funcții vacante, dintre care:

  • 5 posturi – șef centru.

Condiţii specifice necesare în vederea participării la concurs pentru funcția vacantă de șef centru:

  • studii de specialitate – absolvenţi cu diplomă de învăţământ superior în domeniul psihologie, asistenţă socială şi sociologie sau absolvenţi cu diplomă de licenţă ai învăţământului superior în domeniul juridic, medical, economic şi al ştiinţelor administrative;
  • vechime necesară ocupării postului – candidaţii pentru ocuparea funcţiei de conducere trebuie să fie absolvenţi cu diplomă de licenţă de învăţământ superior în domeniul psihologie, asistenţă socială şi sociologie, cu vechime de minimum 2 ani în domeniul serviciilor sociale, sau absolvenţi cu diplomă de licenţă ai învăţământului superior în domeniul juridic, medical, economic şi al ştiinţelor administrative, cu experienţă de minimum 5 ani în domeniul serviciilor sociale.

Concursul se va desfășura conform calendarului următor:

  • depunerea dosarelor de concurs până la data de 21 august 2018;
  • proba scrisă – 29 august 2018;
  • interviul – 31 august 2018.

Relații suplimentare se pot obține la sediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Dolj din str. Nicolae Titulescu, nr. 22, Craiova, Județul Dolj, telefon 0251/407.009.

Sursa: Posturi Vacante în Administrația Publică din România, 07 august 2018