Sari la conținut

Post psiholog Sibiu – Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sibiu, Compartimentul de intervenție în regim de urgență și telefonul copilului și familiei

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sibiu organizează concurs pentru ocuparea unor funcții vacante, dintre care:

  • 1 post – psiholog practicant – Serviciul de Evaluare Inițială, Prevenire și Intervenție însituații de abuz, neglijare, exploatare – Compartimentul de intervenție în regim de urgență și telefonul copilului și familiei.

Condiţii specifice necesare în vederea participării la concurs pentru funcția vacantă de psiholog:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul psihologiei;
  • atestat de liberă practică – psiholog practicant în psihologie clinică și/sau psihoterapie și/sau consiliere psihologică și/sau psihologie educațională.

Concursul se va desfășura conform calendarului următor:

  • depunerea dosarelor de concurs până la data de 26 septembrie 2018;
  • proba scrisă – 15 octombrie 2018;
  • interviul – 18 octombrie 2018.

Relații suplimentare se pot obține la sediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sibiu, Str. Mitropoliei nr. 2, telefon 0269/232.066, interior 52, 53.

Sursa: Monitorul Oficial al României, nr. 965, partea a III-a, Joi, 20 septembrie 2018

Accesați: Posturi psiholog (10-16 septembrie 2018)