Minutul de inspirație: Viitorul nu este o destinaţie – este o direcţie

Viitorul nu este o destinaţie – este o direcţie. Este misiunea noastră, prin urmare să muncim în fiecare zi pentru a stabili cursul corect şi să facem corecţii atunci când, în mod inevitabil, ne abatem de la drum. Pentru a păstra o cultură vibrantă, trebuie să nu ne temem de nesiguranţa constantă. Trebuie să o acceptăm, aşa cum acceptăm vremea. Nesiguranţa şi schimbarea sunt constantele vieţii. Şi aceasta este partea interesantă.

Adevărul este că, pe măsură ce apar provocări, vor exista întotdeauna greşeli, iar noi nu terminăm niciodată ce avem de făcut. Vom avea întotdeauna probleme, multe rămânând ascunse vederii; trebuie să facem eforturi pentru a le scoate la lumină şi a ne evalua propria contribuţie la apariţia acestora, chiar dacă acest lucru înseamnă să ne simţim neplăcut; când întâlnim, apoi, o problemă, trebuie să ne adunăm toate energiile pentru a o rezolva.

Sursa: Creativity, INC. Cum să depăşeşti forţele nevăzute care stau în calea adevăratei inspiraţii. Autor: Ed Catmull şi Amy Wallace