Sari la conținut

Inspirație pentru pasiunile tale, 15 mai

Ne-am propus să ajutăm oamenii să se dezvolte și să își găsească lucrurile care îi pasionează și la care pot fi buni.

Lectură pentru dezvoltare personală și profesională

1000 de creieri. O nouă teorie a inteligenței. De (autor) Jeff Hawkins

Formare profesională

Înscrie-te la un webinar gratuit „Despre traumă și grija de sine”, care va avea loc pe 20 mai, între 12.00 – 13.30, online. 

Articol care ne inspiră

Cum transpui un concept din psihologia modernă în educația preșcolarilor pentru ca ei să-și atingă cel mai important obiectiv: adaptarea și integrarea la școală. Dăm credit educației

Podcast

Alina Rotaru-Kottmann | Școala Sportivă

You Tube

Cavaleria

Film

The Northman (2022)

Participă la un studiu

Influența stilului de luare a deciziilor în relația dintre tendințe ale tulburării obsesiv compulsive și performanța la locul de muncă

În țară se întâmplă și lucruri bune

Trei tineri orădeni, un inginer IT, un jurist şi un economist, au creat un portal complex numit codrutier.ro, ce se adresează atât viitorilor şoferi, prin chestionare auto online, gratuite, prezentate într-un mod prietenos, pentru toate categoriile de permis, inclusiv pentru redobândirea carnetului suspendat, cât şi şoferilor, amatori sau profesionişti, prin diferite servicii online.

Fii la curent cu cele mai noi oferte, promoții și reduceri

https://www.libris.ro/

Alege să ajuți la dezvoltarea comunității din care faci parte

Dacă vrei să ajuți și nu lucrezi în învățământ, cel mai bun lucru pe care îl poți face este să te asiguri că profesorii sau directorii de școală pe care îi cunoști află despre ALFABETAR.