Consilierea psihologică și educațională a activităților de învățare la copii și adolescenți

Curs de formare continuă: Consilierea psihologică și educațională a activităților de învățare la copii și adolescenți

Data/Locație: 18 ianuarie 2020 / București

Cursul este autorizat de Colegiul Psihologilor din România ca formare profesională continuă și este avizat de Comitetul Director al Colegiului Psihologilor cu 10 credite profesionale.

Taxa de organizare: 333 lei

Organizator: Asociația Română pentru Excelență în Psihologia Educației

Formator: Conferanțiar universitar dr. Elena Anghel Stănilă, psiholog educațional principal, supervizor în domeniul Psihologiei educaționale, consilierii școlare și vocaționale, consilier și psihoterapeut principal, supervizor în domeniile Consiliere psihologică și psihoterapie experiențială.

Telefon: 0723/317.391; 0747/042.439

E-mail: officearepe@yahoo.com

Programă curs:

  • Prezentarea problematicilor psihologice specifice activităților de învățare-dezvoltare la copii și adolescenți, pe etape de vârstă;
  • Prezentarea unor instrumente de psihodiagnoză clasică şi de tip experienţial utilizate în evaluarea psihologică a implicării  copiilor și adolescenților în activitățile de învățare-dezvoltare;
  • Prezentarea aplicativă a unor strategii, metode și tehnici experiențiale utilizate în consilierea psihologică și educațională pentru activitățile de învățare-dezvoltare a copiilor, adolescenților și părinților acestora.

Pregătești sau aștepți un workshop de psihologie, un curs sau o conferință?