Ești ceea ce gândești! – Dr. Wayne W. Dyer

Ești ceea ce gândești! – Dr. Wayne W. Dyer

Lasă lumea să se desfășoare în fața ochilor tăi fără să încerci mereu să o înțelegi. Lasă, de exemplu, relațiile să decurgă firesc, de vreme ce toate lucrurile se așază într-o ordine divină. Nu te strădui din răsputeri să înfăptuiești un anumit lucru – pur și simplu lasă lucrurile să evolueze de la sine. Nu te obosi permanent să încerci să îți înțelegi copiii, colegii, părinții, șeful sau pe oricine altcineva, pentru că Tao funcționează tot timpul. Când așteptările tale sunt înșelate, încearcă să înțelegi că așa trebuia să se întâmple. Liniștește-te, cedează și recunoaște că unele din dorințele tale se referă la cum ar trebui să fie lumea ta, nu la cum este ea în momentul de față. Transformă-te într-un observator foarte fin…judecă mai puțin și ascultă mai mult. Acordă-ți timp pentru a-ți deschide mintea în fața fascinantului mister și a incertitudinii pe care cu toții o resimțim.

Cu cât alergi mai mult să-ți satisfaci tot felul de dorințe, cu atât lucrurile după care tânjești devin mai greu de obținut. Prin fapte lipsite de egoism, ajungi la împlinirea a ceea ce vrei.

Amintește-ți că ești mai mult decât trupul tău și că părerile celorlalți, în legătură cu ce ar trebui sau nu ar trebui să faci, nu țin cont, foarte probabil, de ființa ta veșnică și adevărată. Și ceilalți oameni sunt mai mult decât trupurile lor, așa că dacă râvnești după aprobarea lor, nu faci decât să amplifici iluzia că nivelul fizic este totul. Sinele tău lumesc nu reprezintă adevărata ta identitate, așa că ai încredere în ființa ta veșnică și comunică cu ea. Tu comunici cu sinele tău autentic prin natura ta interioară și îl onorezi dacă îți păstrezi o gândire liberă.

Accesați: Cărți care au schimbat percepțiile unor generații întregi

Informațiile prezentate au scop informativ