Dialoguri – 12 soluții pentru o viață în armonie

Vacanța este o șansă să-ți îmbunătățești stilul de viață, relația cu tine și cu ceilalți! Pregătește-ți bagajul pentru că Editura Herald îți va oferi o serie de soluții pentru o viaţă în armonie și echilibru, eliberată de griji, probleme.

Cum putem fi mindful în vacanță, cum stabilim reguli și limite sănătoase cu copiii, cum gestionăm conflictele cu partenerul de cuplu în vacanță? Iată câteva teme pe care le vom discuta cu invitați, psihologi, psihoterapeuți, coach, traineri în seria de Dialoguri din campania 𝟏𝟐 𝐬𝐨𝐥𝐮𝐭̦𝐢𝐢 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐨 𝐯𝐚𝐜𝐚𝐧ță î𝐧 𝐚𝐫𝐦𝐨𝐧𝐢𝐞. În perioada 𝟕 – 𝟏𝟖 𝐢𝐮𝐥𝐢𝐞 pe paginile Herald (Facebook și Youtube) te așteaptă o serie de interviuri despre felul în care ne putem pregăti mental, psihic, emoțional pentru a avea o vacanță cât mai reușită și pentru a cultiva mai bine armonia în relația cu noi, în cuplu sau cu copiii.

O selecție de titluri care oferă diverse abordări și soluții concrete pentru ca în vacanță să te deconectezi de la ritmul obișnuit și să te reconectezi la lucrurile cu adevărat importante, vor beneficia de un 𝐝𝐢𝐬𝐜𝐨𝐮𝐧𝐭 𝐝𝐞 -𝟐𝟓% pe https://www.edituraherald.ro/.