Diagnoză şi intervenţie în Analiza Tranzacţională

Conferinţa Naţională de Analiză Tranzacţională, ediţia a XI-a, Bucureşti 27.10 – 30.10 2017

Conferinţa va oferi ocazia aprofundării unor concepte și practici ale Analizei Tranzacţionale cu aplicabilitate în domeniul psihoterapiei, în domeniul organizațional și în coaching, ce au ca scop îmbunătăţirea calităţii vieţii personale şi/sau profesionale. Vom explora modul în care putem aduce în relaţiile noastre conflicte nerezolvate ale generaţiilor anterioare, precum şi moduri în care putem lua decizii noi.  Vor fi examinate concepte inovatoare precum “Introviziunea” și “Fluenţa funcţională” cu aplicabilitate în coaching individual şi de afaceri. Anul acesta avem onoarea de a le avea ca invitate pe: Gloria Noriega-Gayol (Mexic) și Jutta Kreyenberg (Germania), care vor susține ateliere în domeniul psihoterapiei şi în domeniul organizaţional.

Dr. Gloria Noriega este director al Institutului Mexican de Analiză Tranzacțională (IMAT) din Mexico City și a fost președinte al Asociației Internaționale de Analiză Tranzacțională (ITAA). În 2008 a primit Premiul Memorial Eric Berne din partea ITAA, pentru cercetarea ei despre „Mecanismele de transmitere a scenariului”, care reprezintă o contribuție importantă la dezvoltarea teoriei Analizei Tranzacționale. Gloria este formator și supervizor în Mexic, America Latină, Europa, Africa de Sud și este, de asemenea, autoare a mai multor publicații de specialitate.

Liber profesionist, consultant, coach, trainer și facilitator, Jutta Kreyenberg este formator în Analiză Tranzacțională în domeniul organizațional, membru în Asociațiile de Analiză Tranzacțională din Germania (DGTA, din a cărei conducere a făcut parte timp de 5 ani), din Europa (EATA) și cea internațională (ITAA).

Alături de trainerii străini, psihoterapeuţi români vor susţine ateliere de analiză tranzacţională:  Cezara Daşu, Traian Bossenmayer, Cristina Petrescu, Daniela Simache, Claudia Buzoianu, Sorina Vrană, Roxana Drăghici, Gabriella Bondoc, Oana Munteanu-Bondar.

Sunt invitați să participe: psihologi, psihoterapeuți, psihiatri, educatori, formatori, profesioniști în resurse umane şi coaching, studenţi la ştiințe socio-umane, cei interesaţi de dezvoltarea personală.

Participanții vor primi credite COPSI pentru participarea la pre-conferință, conferință și post conferință.

Mai multe detalii despre program, taxe şi înscriere puteţi găsi pe site-ul conferinţei:

http://www.conferinta2017.arat.ro

Contact:

E-mail: conferinta@arat.ro