Sari la conținut

Devino membru Monitorul Psihologiei

Review: acest serviciu a fost disponibil până la data de 6 iunie 2020

Dobândirea calității de membru se face prin îndeplinirea următoarelor condiții:

  1. Trimiterea unui e-mail în care menționați codul de liberă practică sau dovada că sunteți student/absolvent de studii superioare în domeniul psihologiei. Atașați o descriere a dumneavoastră (format Word, 500-2000 caractere) și o poză (.jpg) spre a le publica pe site;
  2. Analizăm și trimitem răspuns la solicitarea dumneavoastră (în cel mult 7 zile);
  3. Implicarea în proiecte comune prin publicarea de articole (minimum 2 articole/an) și distribuirea de evenimente;
  4. Trimiterea de recomandări și propuneri (https://www.facebook.com/monitorulpsihologiei/) pentru cercetători, practicieni și studenți.

Pentru anul în curs este necesar să trimiteți articolele dumneavoastră până la 31 decembrie. Puteți trimite solicitarea astăzi (datele regăsite la punctul 1) iar în cel mult 7 zile primiți răspuns.

Temele tratate sunt din domeniul psihologiei și conex – un subiect care vă fascinează, o cercetare proprie nepublicată încă… Importantă este originalitatea cu care tratați subiectul ales și aportul pe care îl putem aduce celor care aleg să îl citească. Este necesar ca pentru aceste articole să oferiți acceptul spre a fi publicate pe site (LINK) și în revistă (LINK).

Prin distribuirea de evenimente vă propunem să invitați alte persoane să viziteze site-ul printr-o distribuire pe orice rețea de socializare.

Așteptăm propuneri și sugestii pe adresa de e-mail office@monitorulpsihologiei.com .

Beneficii pentru membri