Descoperă-ți propriul DE CE: ghid practic pentru ca tu şi echipa ta să vă găsiți menirea – Simon Sinek, David Mead și Peter Docker

Descoperă‑ți propriul DE CE este o călătorie. Chiar dacă în carte găsești toți pașii de urmat, este nevoie de muncă și de răbdare pentru a ajunge cu bine la sfârșit. Ține mine, această carte este un ghid. Urmează-i pașii, asimilează conceptele și adaptează-le pe măsură ce înaintezi pentru a-ți crea propriul parcurs. Dacă descoperi ceva care funcționează mai bine pentru tine, aplică-l!

Gândește-te la această carte ca la pistolul care dă startul la cursele de alergare din atletism. Pocnitura inițială ne oferă emoția și energia pentru a porni. Lecțiile învățate pe parcursul cursei – pe măsură ce înveți să trăiești propriul DE CE – te vor inspira și-ți vor arăta ceea ce poți să faci. Și ia aminte la cea mai importantă lecție dintre toate: obiectivul tău nu este doar să treci linia de sosire, ci și să descoperi cât de mulți oameni poți inspira astfel încât să ți se alăture în cursă.

În orice librărie găsim un colț întreg dedicat „autodezvoltării”, dar nu găsim vreunul dedicat „dezvoltării celorlalți”. Asta vom face împreună: suntem pionierii domeniului „ajută-i pe ceilalți”. Tuturor oamenilor care vor să‑și descopere propriul DE CE, care vor ca firmele lor să utilizeze conceptul DE CE, care vor să-i ajute pe ceilalți să‑și descopere propriul DE CE, care doresc să ne ajute să construim o lume în care majoritatea oamenilor se simt inspirați dimineața când se trezesc pentru a merge la muncă, care se simt în siguranță la serviciu și împliniți atunci când se întorc acasă le spun: „Bine ați venit!”. Cu cât sunt mai mulți cei care ridică mâna și spun „Contează pe mine”, cu atât sunt mai mari șansele de a construi lumea pe care ne-o dorim. Vrei și tu asta?

Descriere CIP a Bibliotecii Naționale a României: Sinek, Simon; Descoperă-ți propriul DE CE: ghid practic pentru ca tu şi echipa ta să vă găsiți menirea; trad. Gabi Crețu. – București, Publica, 2018