Curs: Formare în logopedie – 20 aprilie 2019

RASG Cluj în colaborare cu Clinica Aquamarin organizează în București următorul curs de formare continuă: Diagnostic, evaluare și intervenție în terapia tulburărilor de limbaj.

Colegiul Psihologilor din România acordă 25 credite recunoscute atât de Comisia de Psihologie Clinică și Psihoterapii, cât și de Comisia de Psihologie Educațională, Consiliere Școlară și Vocațională.

Programa:

  1. Diagnosticul logopedic – examinarea logopedică și completarea fișei logopedice – probe pentru examinarea logopedică complexă, diagnostic diferențial.
  2. Etapele intervenției – etapa pregătitoare, etapa recuperatorie, etapa terapiei propriu-zise.
  3. Monitorizarea implicării părinților – instrumente de măsurare.
  4. Studii de caz – dislalii simple și polimorfe; metode și procedee cu caracter general; metode și procedee cu specific logopedic; emiterea sunetelor; articularea sunetelor; programul de intervenție personalizat – model și prezentare de material didactic cu posibilitatea confecționării acestuia. Desfășurarea unei ședințe de logopedie.

Toate materialele vor fi primite pe e-mail pentru a putea fi folosite cu ușurință și ulterior.

Notă: Caracterul cursului este preponderent practic.

Formatori:

Conf. Univ. Dr. Viorel Lupu, Medic primar psihiatru, psihoterapeut principal, formator și supervizor în psihoterapii cognitiv-comportamentale, acreditat de Albert Ellis Institute, New York, Federația Română de Psihoterapii, Colegiul Psihologilor din România, șeful secției de psihiatrie pediatrică din cadrul Spitalului Clinic de Urgență pentru copii, președinte RASG.

Psiholog Dr. Izabela Ramona Lupu, psihoterapeut și supervizor în psihoterapii cognitiv-comportamentale, supervizor în psihologie clinică, supervizor și psiholog principal în psihopedagogie specială și logoped – Universitatea Babeș-Bolyai, Școala „Iuliu Hațieganu”, Cluj-Napoca, vice-președinte RASG.

 Informații și înscrieri:  contact@aquamarin.ro

Telefon: 0745/633.474 ; 0724/222.522

http://www.aquamarin.ro/