Sari la conținut

Conferința Internațională ABA, ediția a IX-a

Formare profesională continuă: Conferința Internațională ABA, ediția a IX-a

Perioada: 21-22 octombrie 2022

Mod de desfășurare: online

Conferința va fi acreditată în România de către Colegiul Psihologilor, iar la nivel internațional, de către Behavior Analyst Certification Board.

Taxa de participare: Specialist: 350 lei până la 15 septembrie sau 400 lei după aceasta data; Non-specialist (student / cadru didactic / părinte): 200 lei până la 15 septembrie sau 250 lei după aceasta data. Bilete de grup: verificați prețurile accesibile la grupuri de 3,5 și 8 participanți.

Perioada de înscriere la cea de-a XI ediție a Conferinței Internaționale ABA este deschisă până la data de 18 octombrie 2022.

Organizatori: Asociațiile Help Autism si Autism Voice în parteneriat cu Institutul ABA România.

Lectori care au confirmat participarea: Gregory Henley, Connie Kasari, Peter Gerhard, William Heward, Jill C. Dardig, Jonathan Tarbox, Dorothea Lerman, Maria Rebollar, Mishka Sibert, și alți reputați profesori și practicieni.

Lista completă a lectorilor va fi disponibilă în următoarele săptămâni.

Telefon: 0757/732.496

E-mail: contact@conferinta-aba.ro

Conferința Internațională ABA este ocazia de a învăța pentru peste 400 de psihologi, pedagogi, medici, studenți și părinți.

Fondurile strânse din taxa de participare sunt direcționate către programele de terapie pe care le urmează copiii din cele două asociații organizatoare și către demersurile de reglementare ale profesiei în România.

Te invităm să citești anunțul complet disponibil pe https://conferinta-aba.ro/

25 aug. 2022