Concurs – Participă gratuit la cursul de formare complementară “Psihologie aplicată în domeniul securității naționale, publice și private” (seria 2019-2021)

Review 

Numele persoanei desemnate de a urma (cu titlu gratuit) programul de formare profesională complementară de 2 ani, seria 2019-2021, este Seeberger Mihai Tiberiu.

În curs de validare (ultimele articole au fost primite la data de 20 oct. 2019, 23:57). Urmează să afișăm și să trimitem organizatorului lista privind motivația dumneavoastră pentru validare.

Participanți concurs:

Cine poate participa?

Se pot înscrie absolvenți ai unei facultăți în domeniul psihologiei.

Premiu: Participarea (cu titlu gratuit) la cursul de formare complementară acreditat de Colegiul Psihologilor din România “Psihologie aplicată în domeniul securității naționale, publice și private” (seria 2019-2021)

Perioada de desfășurare a concursului: până la data de 21 octombrie 2019

Regulamentul concursului: publică un articol (pe site și în revista Monitorul Psihologiei), specifică motivația pentru care dorești să participi la curs și distribuie următorul eveniment (LINK)

Curs de formare complementară “Psihologie aplicată în domeniul securității naționale, publice și private” (seria 2019-2021).

Ce articole se pot înscrie?

Articole nepublicate. Documentul trebuie să fie în formă finală, cu aranjare în pagină şi diacritice, însoțit de o scurtă prezentare a autorului.

Detalii privind înscrierea: Participanții își pot înscrie articolele la concurs pe adresa office@monitorulpsihologiei.com până la data de 21 octombrie 2019, prin completarea și trimiterea pe e-mail a formularul de publicare (poate fi descărcat de aici), a articolului și specificarea motivației pentru care dorești să participi la curs.

Articolul trebuie să conțină bibliografie și să aibă minim 70% conținut unic ( pentru verificare folosim un soft pentru detectarea plagiatului – Plagiarism Detector , disponibil pe site-ul https://sas.unibuc.ro/).

Criterii de premiere

Va fi desemnat un singur câștigător.

În data de 22 octombrie afișăm și trimitem organizatorului lista privind motivația pentru participarea la curs. Acesta alege un răspuns din cele trimise de dumneavoastră iar noi vă comunicăm/afișăm numele persoanei (în cazul în care sunt mai multe persoane cu același răspuns se ia în considerare articolul cu cele mai multe vizualizări).