Concurs angajare Constanța – post ofițer psiholog, 28 martie 2019

U.M. 01835 Bucureşti, din Ministerul Apărării Naţionale, organizează concursul pentru încadrarea cu grad de ofiţer, în conformitate cu  prevederile Ordinului ministrului apărării naţionale nr. M.124 din 04.10.2017, astfel:

  • 1 post: ofițer specialist – Cunoaştere şi asistenţă psihologică în structuri de sprijin decizional la U.M. 01853 Capu Midia (Centrul Naţional de Instruire pentru Apărare Antiaeriană), jud. Constanţa (prevăzută cu gradul de maior).

Concursul se va desfășura conform calendarului următor:

  • depunerea dosarelor de concurs până la data de 16 ianuarie 2019;
  • proba scrisă – 28 martie 2019.

Dosarele de concurs se depun la sediul U.M. 01835 Bucureşti, Şoseaua Bucureşti-Ploieşti, Km. 10,5, municipiul Bucureşti.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției vacante de ofițer specialist (psiholog):

  • studii superioare de lungă durată, din perioada anterioară aplicării celor trei cicluri tip Bologna, absolvite cu diplomă de licenţă/echivalentă în domeniul „Psihologie”, specialitatea „Psihologie” sau studii universitare de licenţă cu diplomă (Ciclul I Bologna) de licenţă/echivalentă în domeniul „Psihologie”, specialitatea „Psihologie” şi studii universitare de master (Ciclul II Bologna), absolvite cu diplomă de master sau echivalentă în domeniul „Psihologie”;
  • deţinerea atestatului de liberă practică în specialitatea „Psihologie pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională” – treapta de specializare: minim „supervizare”;
  • minim 1 (un) an vechime în domeniul „Psihologie aplicată în domeniul securităţii naţionale”;
  • minim 1 (un) an vechime în muncă .

Relații suplimentare se pot obține la sediul U.M. 01835 Bucureşti, Şoseaua Bucureşti-Ploieşti, Km. 10,5, municipiul Bucureşti.

Sursa: Forțele Aeriene Române, 31 decembrie 2018

Accesați: Posturi psiholog (17-23 decembrie 2018)