Sari la conținut

Concurs angajare Cluj – posturi inspector, 06 iunie 2019

Primăria Municipiului Cluj-Napoca organizează concurs pentru ocuparea unor funcții vacante, dintre care:

  • 1 post de inspector, grad profesional I – Serviciul Centrul de Informare pentru Cetățeni, Direcția Evenimente Publice și Informare Cetățeni, Direcția Generală Comunicare, Dezvoltare Locală și Management Proiecte;
  • 2 posturi de inspector, grad profesional II – Serviciul Centrul de Informare pentru Cetățeni, Direcția Evenimente Publice și Informare Cetățeni, Direcția Generală Comunicare, Dezvoltare Locală și Management Proiecte.

Concursul se va desfășura conform calendarului următor:

  • depunerea dosarelor de concurs;
  • proba scrisă – 06 iunie 2019;
  • interviu – 12 iunie 2019.

Condiții specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției vacante de inspector de specialitate, grad profesional I:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în următoarele domenii: științe administrative sau psihologie sau științe ale educației sau științe ale comunicării.

Condiții specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției vacante de inspector de specialitate, grad profesional II:

  • studii universitare de Licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în următoarele domenii: științe administrative sau psihologie sau științe ale educației sau științe ale comunicării.

Relații suplimentare se pot obține la sediul sediul sediul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca, str. Moţilor nr. 3, telefon 0264/596.030, interior 1020, 5030.

Sursa: Primăria Municipiului Cluj-Napoca, 16 mai 2019

Accesați: Posturi psiholog (06-12 mai 2019)