Sari la conținut

Cât de des utilizați metafora în practica dvs? Dar cardurile metaforice?

Cardurile metaforice reprezintă un instrument de evaluare creativ și modern în munca psihoterapeutului, logopedului, cadrului didactic și chiar pentru părinți.

Vă invităm să explorați seturile noastre de carduri metaforice din Rusia. Povestea noastră începe din 2019 când le-am descoperit întâmplător la o editură din Rusia. Când le-am atins am simțit bucuria unui copil care ține în mână cadoul mult așteptat, jucăria cu care se va juca cu entuziasm mult timp și în multe feluri. Căutam să ajung la emoțiile clienților mei mai ușor, pe un drum ocolitor mecanismelor de apărare ale Eului. Astfel, am decis că trebuie să aducem în România aceste seturi! Peste ceva timp, visul a fost realizat! Poate vă întrebați acum, cu ce suntem diferiți față de alții?

Cardurile noastre conțin imagini vii, clare, specifice unor situații de viață comune,  transmit emoții intense, conțin instrucțiuni detaliate și sunt foarte apreciate de clienții noștri (recenziile pot fi verificate pe pagina de Facebook de mai jos).

Pe scurt, cum lucrează cardurile? Prin utilizarea unor scenarii comune, cu ajutorul metaforei, clientul/pacientul poate accesa mai ușor inconștientul, blocajul și stimulează insight-ul. Cardurile nu lucrează singure ci cu ajutorul ghidării îndrumătorului. Ghidajul este oferit împreună cu seturile noastre de carduri sub forma unei instrucțiuni de utilizare în limba română care conține atât o parte teoretică cât și o parte practică (exerciții practice propuse de autori).

Concret, care sunt produsele noastre: avem pe stoc 4 seturi, tipărite în totalitate în România, cu drepturi de autor rezervate. 

1. „Din cufărul trecutului”: 

Setul include 64 de carduri cu picturi ale autoarei georgiene Nino Chakvetadze si carduri cu fraze si cuvinte (32). Imaginile reflecta lumea copilăriei. Jucăriile preferate, bucuria cunoașterii naturii, schimbarea anotimpului, jocurile, sărbătorile, așteptarea de a crește mare… La fel și lumea infinită de interacțiuni copilărești, prietenii, singurătate, supărări, trădări, îndrăgostire.. Setul este potrivit pentru vindecarea copilului interior și traumelor din copilărie.

2. „A-ți lua rămas bun pentru a merge mai departe” – Set destinat lucrului cu doliul și pierderea.

1. Pierderea unei persoane dragi (moarte, divorț, despărțire); 2. Pierderea sinelui (invaliditate, boala, pierderea statutului); 3.Pierderea sentimentului de siguranță (schimbări spontane, mutări, divorțuri adulter, aflarea în zone de război, sărăcie); 4.Pierderea viitorului (pierderea unei persoane apropiate. Setul conține o instrucțiune detaliată cu o parte teoretică și una practică (prezentarea variantelor de tehnici), 64 de carduri cu imagini dar și 32 de fraze care se completează de către client și ajută la facilitarea verbalizării trăirilor.

3. Umbreluțe – strategii de coping în situații de criză.

Setul este potrivit pentru luarea deciziilor, identificarea strategiilor de coping in criză. Este potrivit pentru copii de la 12 ani, adolescenți și adulți. Setul este prezentat în cutie de carton de calitate superioară, conține 64 de carduri cu imagini și 64 de carduri cu fraze de completat pentru facilitarea verbalizarii trăirilor interioare.

4. Despre tine – identitate feminină.

Set destinat lucrului psihologic asupra identității feminine, destinat explorării aspectelor precum: relația mamă-fiică, mesaje transgeneraționale, identitate de gen și multe altele. Setul conține 64 de carduri cu imagini și o instrucțiune în limba română. 

Toate seturile noastre sunt noi, în țiplă. Se poate emite factură pe cabinet. 

Pentru mai multe detalii despre produse, tel. 073 77 96 217 sau whatsapp sau pagina de Facebook: https://web.facebook.com/cardurimetaforicerusesti/

05 nov. 2022