Site de psihologie

Cafeaua de weekend: Eleva genială, Premiul Elisabeth Pilkington Rațiu pentru Sănătate Mintală

Universitatea de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” Iaşi (UMF Iaşi) este singura instituţie de învăţământ medical din România cotată în topul realizat de Times Higher Education (THE) Emerging Economies University Rankings 2018.

Anunțăm cu bucurie că Domnica Petrovai este, alături de Ovidiu Damian, finalista ediției 2018 a Premiului Elisabeth Pilkington Rațiu pentru Sănătate Mintală, lansat de Rațiu Family Foundation și Centrul Rațiu pentru Democrație pentru a onora activitatea lui Elisabeth Pilkington Rațiu care a inițiat și coordonat acțiunile filiale Kensington & Chelsea a organizației Mind, de advocacy în domeniul sănătății mintale.

Ana Maria Păpurică (16 ani), din Călăraşi, a proiectat o navetă spaţială în care pot să trăiască 7.000 de oameni. Cu acest proiect a câştigat locul al treilea în cadrul unei competiţii NASA la care au participat 2.500 de persoane din întreaga lume.

Un medic rezident clujean, în vârstă de 27 de ani, a fost voluntar, timp de trei săptămâni, într-un spital din Irak.

Studenții și tinerii absolvenți sunt invitați să aplice pentru cele 200 de locuri disponibile în Guvern, ministere, instituții și autorități publice, în programul de stagii din acest an.

Accesați: Informații din domeniul psihologiei și conex