Sari la conținut

Cabinet Individual de Psihologie Steliana Rizeanu

Cabinet Individual de Psihologie Steliana Rizeanu

Profesor universitar doctor, decan al Facultății de Psihologie din cadrul Universității Hyperion din București, președintele Comisiei de Cercetare Științifică a Senatului Universității Hyperion.
Psiholog clinician principal, formator – supervizor în psihologie clinică în cadrul Clinicii Aquamarin din București.
Psihoterapeut principal și formator în psihoterapie cognitiv-comportamentală în cadrul Asociației de Psihofarmacoterapie și Științe Cognitive.
Coordonator al programului “Joc responsabil” din România, prin care se oferă consiliere psihologică persoanelor dependente de jocuri de noroc.

Servicii psihologice: psihoterapie individuală și de cuplu, consiliere pentru dependența de jocuri de noroc, consiliere psihologică pentru copil și familie, terapia tulburărilor de natură sexuală, dezvoltare personală, logopedie, evaluare și testare psihologică, tehnici de relaxare, homeopatie, gemoterapie, remedii florale Bach, cursuri de formare acreditate de Colegiul Psihologilor, workshop-uri.

Autoare a cărților: Pathological gambling in Romania; Dependența de jocuri de noroc. Ghid de ajutor pentru jucătorii patologici de noroc și familiile acestora; Psihoterapia jocului de șansă patologic (recomandate pe site-ul Asociației Europene pentru Studiul Gamblingului); Psihodiagnoză și evaluarea clinică a copilului și adolescentului; Introducere în psihoterapie; Psihoterapie și consiliere – studii de caz; Evaluare clinică și psihoterapie și a numeroase articole publicate în reviste ISI, BDI, indexate în baze de date internaționale cu Peer Review și comitet editorial internațional.

Detalii suplimentarewww.aquamarin.ro/

Municipiu: București

Adresa: Bd. Decebal, nr. 6, bloc S10, scara 1, etaj 1, ap. 3, sector 3

Telefon: 0724/222.522, 0745/633.474

E-mail: contact@aquamarin.ro