Site de psihologie

Biblioteca Monitorul Psihologiei

Monitorul Psihologiei oferă acces la resursele sale (cărți, periodice, articole).

Servicii gratuite:

  • rezervarea online a publicațiilor;
  • împrumut la domiciliu a publicațiilor.

Utilizatorii sunt rugați:

  • să respecte termenul de împrumut;
  • să restituie publicațiile împrumutate.

Categorii de utilizatori: studenți ai universităților de stat/particulare (studii în domeniul psihologiei); psihologi cu drept de liberă practică.

Numărul de publicații împrumutate la domiciliu: 1.

Durata împrumutului: 10 zile.

Pentru a împrumuta o publicație este necesar să trimiteți un e-mail la adresa office@monitorulpsihologiei.com în care specificați numele dumneavoastră, numărul de telefon, titlul publicației și modul în care intenționați să intrați în posesia acesteia personal/curier (notați adresa de expediere). Termenul de împrumut al publicațiilor poate fi prelungit o singură dată pentru o perioadă de 4 zile.

Pentru București puteți ridica personal publicația disponibilă pe baza stabilirii în prealabil a zonei unde puteți ajunge sau putem trimite publicația dorită prin curier revenind în sarcina dumneavoastră costurile aferente (expedierea și returnarea publicației) sau mandat poștal.

Facem apel la toți utilizatorii noștri și vă îndemnăm să susțineți și să participați pentru mărirea fondului bibliotecii. Donați o carte iar aceasta devine disponibilă pe site-ul Monitorul Psihologiei.

Accesați: Cărți pe care nu trebuie să le ratezi